Duikerstraat, Utrecht, NL
+31 (0)52-8079682
info@nextindustries.nl

Stap ook op de fiets met Go Velo

Bedrijven in Nederland en België

Stap ook op de fiets met Go Velo

Het doel van Go Velo is om mensen meer de fiets te laten gebruiken. Het geeft niet alleen je dagelijkse beweging als je op de fiets naar je werk gaat, het is ook veel beter voor het milieu. En voor werkgevers superinteressant omdat je werknemers dan gezonder zijn.

Fietsapp

Er wordt gewerkt met een hoogwaardige fietsapp die het fietsen stimuleert. Want met de app op je telefoon worden automatisch de fietsritten geregistreerd. Niet alleen het woon-werk-verkeer maar ook de privé-kilometers (voor de zakelijke aftrek) staan er in. Alles natuurlijk volgens de wettelijke privacy- en AVG-regels. Want dat nemen wij zeer serieus.

Het fietsplan van Go Velo is een initiatief van Mobility on the Move. Die is gespecialiseerd in duurzame gedragscampagnes op het gebied van mobiliteit. Ze hebben bijvoorbeeld onder anderen Erik Dijkstra weten te strikken voor verschillende promotiefilmpjes.

Zelfs als je moet fietsen in de sneeuw kun je de tweewieler prima gebruiken. Zeker met deze handige tips voor bijvoorbeeld je fietskleding in de winter.

Met de Go Velo fietsapp kan ook een oplossing geboden worden aan medewerkers die niet op een vaste locatie werkzaam zijn, bijvoorbeeld voor thuiszorgmedewerkers die de hele dag vaak onderweg zijn. Nu gebeurt dat nog vaak met de auto, maar met een fietsstimuleringsproject kunnen ze ook worden aangespoord dat met de fiets te doen.

Dus ga ook op de fietsen, en wie weet kom jij de knapste sportvrouw op de fiets ook wel tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − een =