Duikerstraat, Utrecht, NL
+31 (0)52-8079682
info@nextindustries.nl

Scootmobiel Comfortabel actief in heel Nederland

Bedrijven in Nederland en België

Scootmobiel Comfortabel actief in heel Nederland

olof geurts

Olof Geurts uit het Brabantse Oosterhout is eigenaar van Scootmobiel Comfortabel. Dit is een webwinkel in mobiliteitsoplossingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Denk hierbij aan scootmobiels, rollators, rolstoelen en aanverwante producten.

Geurts begon zijn webwinkel omdat hij bij veel aanbieders het prijsniveau te hoog vond en de service te beperkt. Vanuit zijn achtergrond in de autosector is hij gecharmeerd door alles dat wielen heeft. Ook heeft hij een voorliefde voor bijzondere wensen en aanpassingen die de doelgroep wil aan een scootmobiel.

Olof Geurts van Scootmobiel Comfortabel

Hét adres voor advies, aankoop en reparatie van mobiliteitsoplossingen

Doordat Olof Geurts zowel de service, als de levering zelf verricht, heeft hij veel contact met de klant zelf. Hierdoor weet hij precies wat de mensen willen. Bij het afleveren van een bestelling bij de klant krijgt deze veel persoonlijke aandacht en wordt alles uitgelegd, zodat de klant direct en zonder oponthoud gebruik kan maken van het product.

Daarnaast geeft hij ook ‘pechhulp’ in heel Nederland. Doordat de gebruikers hem al kennen door de levering van zijn producten, zijn de lijntjes kort en staat Geurts al vrij snel voor de deur.

Bij zijn bedrijf Scootmobiel Comfortabel kunt u niet alleen terecht voor aankoop of reparatie, ook is hij telefonisch en via zijn website actief met het bieden van advies waar de gebruiker van scootmobiels, rolstoelen en rollators écht wat aan heeft. 

Hoe vind ik nuttige informatie over scootmobiels?

Dit geldt ook voor de dingen die veel van zijn klanten minder aangenaam vinden, namelijk de administratieve kant van de zaak. Zo is er in 2021 het een en ander veranderd in de vergoeding van een scootmobiel, zoals begin dit jaar al op zijn website is gemeld met een duidelijk en informatief blog.

Daarnaast treft u op de site van Veilig Verkeer Nederland onafhankelijke informatie over alles wat u wilt weten over uw scootmobiel. 

Als u niet houdt van ‘fabrieken’ waar ze u als een nummertje behandelen, dan is het bedrijf van de heer Geurts de plek waar u moet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =