Duikerstraat, Utrecht, NL
+31 (0)52-8079682
info@nextindustries.nl

Waarom een Geraerds vloerverwarming laten leggen

Bedrijven in Nederland en België

Waarom een Geraerds vloerverwarming laten leggen

Geraerds Vloerverwarming Deventer

Het gebruik van vloerverwarming wordt vanwege de moderniteit en efficiëntie ervan steeds populairder. Vloerverwarming is dan ook de perfecte combinatie van technologie en comfort. Hoewel radiatoren zonder twijfel efficiënt zijn voor het verwarmen van je kantoor of huis, kunnen ze ook lelijk zijn en veel ruimte in beslag nemen.

Het mooie van een vloerverwarming is dat het volledig onzichtbaar is, terwijl je indoor ruimte toch heerlijk warm blijft. Vloerverwarming verspreidt de warmte bovendien comfortabel door grotere ruimtes. Het doet dit met een constante en aangename warmte, waar jij je ook in de kamer bevindt.

Een lange levensduur

Een vloerverwarmingssysteem heeft doorgaans ook een lange levensduur, mits correct geïnstalleerd en onderhouden. Het gaat gemiddeld zelfs tussen de 25 tot 50 jaar mee, waardoor het een behoorlijk duurzame verwarmingsoplossing voor je binnenruimte is!

Vloerverwarming is een handige methode om een ruimte te verwarmen door direct onder het vloeroppervlak verwarmingselementen te installeren. Je kunt hierbij uit twee verschillende opties kiezen: een natbouw of droogbouw vloerverwarming systeem. Hieruit kun je de beste opstelling voor jouw indoor ruimte selecteren.

De voordelen van een droogbouw vloerverwarming systeem

Op welke manier een vloerverwarming ook geplaatst wordt, ieder systeem heeft zijn eigen voordelen. Een droogbouw vloerverwarming systeem biedt een snellere warmteafgifte en -verspreiding dan een nat vloerverwarming systeem.

Dit type vloerverwarming vereist ook een lagere keteltemperatuur en biedt daardoor minder risico op barsten in de vloer. Deze vloerafwerking kan ook sneller geplaatst worden. Het is bovendien makkelijker te installeren dan een natbouw vloerverwarming systeem en heeft weinig opbouwhoogte nodig.

Een handige klusser kan het theoretisch gezien dus zelf installeren, maar een professionele installatie van Geraerds Vloerverwarming waarborgt vakwerk bij de installatie. Zoals het frezen, tackeren en alles wat er verder maar bij komt kijken.

De voordelen van een natbouw vloerverwarming systeem

Het voornaamste voordeel van een natbouw vloerverwarming systeem ten opzichte van de droge uitvoering is zijn prijs. Het is immers een stuk goedkoper te plaatsen, iets wat het aantrekkelijk maakt bij projecten met voldoende opbouwhoogte.

Vooral bij nieuwbouwprojecten is een warmwater vloerverwarming daarom de standaardkeuze. Maar als het om een renovatieproject gaat, dan is een nat vloerverwarmingssysteem door een gebrek aan opbouwhoogte niet altijd mogelijk.

Als je van plan bent zo’n natbouw vloerverwarming systeem te installeren, huur dan zeker een professionele installateur in. Want het installeren van een natte vloerverwarming vereist een hoog niveau van vaardigheden.

Dit is kennis die veel gewone doe-het-zelvers niet bezitten. Je moet in veel gevallen bovendien altijd een professional inhuren om de laatste aansluitingen te maken en te controleren of ze veilig zijn geïnstalleerd.

Laat je vloerverwarming door Geraerds leggen

Voorkom met een professionele installatie door Geraerds Vloerverwarming gewoon altijd vervelende problemen in jouw woning. Dit bedrijf uit Deventer doet dit graag en vakkundig in elke gemeente tussen Amersfoort en Twente.

Twijfel je nog over welk vloerverwarmingssysteem het beste bij jouw woning past? Aarzel dan niet om met Geraerds Vloerverwarming contact op te nemen. Zij kunnen je project dan grondig analyseren en een perfect gepersonaliseerd advies geven. Op die manier ben je altijd goed geïnformeerd en kun je ook een weloverwogen beslissing nemen. Bekijk de mooie positieve reviews maar eens.

Geraerds Vloerverwarming’s expertise omvat de installatie van vloerverwarmingen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Zij regelen dit voor zowel particuliere woningen, als bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

Als jij ook graag wilt profiteren van de voordelen die vloerverwarming biedt, vraag dan vandaag nog een offerte bij Geraerds Vloerverwarming Deventer aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − veertien =